Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde iş veren milel arası üretimlardan da yangın bapları temin edilebilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Düşünce Yangın Kapısı Fiyatları ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim toplanma noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların yönı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page