Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, elverişli fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz alınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince tutum etmesi ve mukteza çkızılışmaların da buna bakarak strüktürlması gerekmektedir.

Tütün sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın çabucak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış bapsı olarak  bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının yangın kapısı kullanılacağı yere için bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, Yangın Merdiveni Kapısı yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik grup ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en mehabetli yararı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page