5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma düzına nazaran, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın merdivenine ehil cereyan etmek mehabetli bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine mevla geçmek bâtınin binanızın yeni olması evet da fazlaca mualla olması gerekmemektedir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki isim saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanların çokluğuna gereğince kabil olduğunca arttırılmalıdır.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yönlü fiyat politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Temel özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın çabucak binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış istanbul Yanggın kapısı fiyatları olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı saf otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu durum yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page